כרטיס vip כולל מפגש קצר ותמונה עם אזיליה לפני או אחרי המופע וישיבה במתחם vip סביב שולחנות עם כניסת נפרדת משאר הקהל. הנחיות מדוייקות ישלחו לרוכשים.
הכוכבת הבינלאומית אזיליה בנקס חוזרת לישראל – בהופעה מיוחדת באמפי פארק תל־אביב במופע נוסף ב20.10
אזיליה בנקס תעלה שוב על במה ישראלית במופע ומיוחד שיתקיים ב־20 באוקטובר 2025 באמפי פארק תל־אביב. מאחורי ההפקה עומד אלמוג שריד – המפיק הישראלי שאחראי על מופעי הענק של נועה קירל בפארק הירקון, שנכנס לראשונה לזירה הבינלאומית.
מאז ה־7 באוקטובר בחרו אמנים בינלאומיים שלא להגיע להופיע בישראל, ובטח שלא בסדר גודל כמו בנקס – אחת מהיוצרות הבולטות בעולם, שחתומה על להיטי ענק ויש לה מיליוני מעריצים בכל רחבי העולם.
היא בוחרת להגיע דווקא עכשיו, ולהעניק לקהל הישראלי רגע של מוזיקה עולמית, אהבה וחיבור.
בנקס, שתנחת בישראל ב־4 באוקטובר, כתבה בציוץ נרגש ביום ראשון האחרון:
״אני נוחתת בישראל ב־4 באוקטובר. אני חוזרת כדי לקבל חוויה אמיתית בלי הדרמה והבולשיט. ה־7 באוקטובר יהיה יום של זיכרון עמוק – להוקיר כל חיים שנלקחו, כל משפחה שנפגעה. אני הולכת להיות שם, נוכחת, רוחנית. ים המלח, יד ושם, אתר פסטיבל הנובה, מכון ז’בוטינסקי והכל… אני אפגוש מעריצים, חברים, וגיבורי צה”ל שלי מדובדבן. אני אקיים הופעה – זה יהיה כיף! אני מוכנה להתחבר, לאהוב, לזכור ולחגוג את החיים והאהבה של המקום הזה. נתראה בתל אביב״.
בנקס נחשבת לאחת הדמויות הבולטות והמובילות בעשור האחרון, עם להיטים כמו "212", "Anna Wintour", "Liquorice", "The Big Big Beat" – שכל אחד מהם צבר מאות מיליוני השמעות ברחבי העולם. עם סגנון חד, עוצמה בימתית וקהילת מעריצים נאמנה, היא מביאה לישראל הופעה שהיא שילוב נדיר של אנרגיה, חוויה בינלאומית ותשוקה אמיתית לקהל הישראלי.
מאז הצהרות התמיכה שלה בישראל ברשתות החברתיות, בנקס ספגה לחצים עצומים – ושלוש הופעות מתוכננות שלה ברחבי העולם בוטלו בעקבות קמפיינים של פעילים פרו־פלסטינים.
למרות זאת, היא ממשיכה לעמוד על שלה ומקיימת את הופעתה בישראל כמתוכנן.
״זאת רק יריית הפתיחה בדרך לרכבת אווירית של אמנים ציוניים מהשורה הראשונה״, כך מספרים מר רון טורוסיאן, יזם ישראלי-אמריקאי ציוני, בשיתוף עם LAX Studio, אשר חרטו על דגלם לחזק את הציונות והתמיכה בישראל מסביב לעולם.״
@lax.creators