שלום לך,
כניסה לאיזור האישי

אמא של הופעה

אמא של הופעה

מופע התרמה מיוחד להקמת פרויקט הנצחה לזכרה של מלכה (מלי) ניב, אמו של הזמר והמוזיקאי מוקי – ולמען קידום קריאה וכתיבה בקרב ילדים ונוער ביבנה

משתתפים: מוקי, עברי לידר, אברהם טל, שלומי שבת, לאה שבת, מוש בן ארי, עומרי גליקמן

מלכה (מלי) ניב, אמו של מוקי, הייתה אישה יוצאת דופן – מתכנתת פורצת דרך, אמנית, משוררת חובבת, ואוהבת אדם. מעל הכול – הייתה אמא שאהבה ספרים והאמינה בכוחם לשנות חיים.

למרות חיים צנועים, היא נהגה לומר: "לספרים תמיד יש כסף."

היא התנדבה בספרייה של בית הספר "רמות וייצמן" ביבנה, בו למדו גם בנה ונכדיה – מתוך אמונה עמוקה בחשיבות הקריאה וההשכלה.

מתוך געגוע והשראה, מוקי ומשפחתו מובילים פרויקט הנצחה ייחודי:

– הקמת ספריית ילדים ונוער חדשה בבית הספר.
– ⁠ייסוד תחרות כתיבה ארצית לנוער, שבמסגרתה תוענק מלגה והספר הזוכה ייצא לאור.

כדי לממש את החזון הזה,יתקיים ערב מוזיקלי חד-פעמי ומרגש באמפי של יבנה, שם גרה. האמנים הגדולים בישראל התגייסו למען המטרה ובאים עם הלב – כדי לקחת חלק בערב של מוזיקה, זיכרון ונתינה.

מוקי, יחד עם עברי לידר, אברהם טל, שלומי שבת, לאה שבת, מוש בן ארי, עומרי גליקמן ושירי מימון – יעלו לבמה ביחד ולחוד, לביצועים מרגשים בערב שלא יישכח.

זהו מופע שמוקדש לאמא אחת מיוחדת, ופותח דלת לדורות של צעירים שיקבלו השראה, מילים ותקווה.

  • תאריך: 21.9
  • מיקום: אמפיתאטרון יבנה
  • שעה: 21:00
  • מחיר: החל מ - 99 ש"ח

שיתוף

שיחת וואטסאפ עם נציג